Ontdek PLUS

Aad van der Poel

Kent 17 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Nieuw Vennep

  Bekijk het volledige profiel van Aad van der Poel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aad van der Poel heeft 0 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  aan het eind van de klas 1b bleven 29 van de 41 leerlingen (waaronder ik) zitten.

  aan het eind van de klas 1b bleven 29 van de 41 leerlingen (waaronder ik) zitten. Een drama eigenlijk, maar wat hebben we een lol gehad! Later naar de technische (avond)school in Leiden gegaan en nog weer later bij de LOI het HAVO-diploma gehaald.

  r.k mavo 'de leeuwenhorstsc..., 1964

  ik zat wel eens samen met mijn neef en naamgenoot Aad van der Poel (oudste broer heet Piet) in de klas.

  ik zat wel eens samen met mijn neef en naamgenoot Aad van der Poel (oudste broer heet Piet) in de klas. Ik heette dan Aad 2. Zag meneer De Werd komen, die gelijk 4 jaar lang onze klas had. Laatste jaar bij zr. Marina, toen naar Mulo Leeuwenhorst.

  De Voorzienigheid St Victor, 1956