Aad van Os

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aad van Os en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aad van Os heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me nog wel een aantal namen herinneren: Wout van Oeveren en Herman Hulst waren mijn beste vriendjes.

  Ik kan me nog wel een aantal namen herinneren: Wout van Oeveren en Herman Hulst waren mijn beste vriendjes. Herman heb ik onlangs nog ontmoet. Van Wout zou ik graag nog eens iets horen. Verder: Martin van Gelderen (z´n broer zie ik nog regelmatig), Cor Sterk (woonde op de Leede), Ron Busse. Voetballen tegen "de Openbare" op het plein was de favoriete bezigheid.

  Chr.Lagere school met de BI..., 1961

  Ik kan me nog wel een aantal namen herinneren: Wout van Oeveren en Herman Hulst waren mijn beste vriendjes.

  Ik kan me nog wel een aantal namen herinneren: Wout van Oeveren en Herman Hulst waren mijn beste vriendjes. Herman heb ik onlangs nog ontmoet. Van Wout zou ik graag nog eens iets horen. Verder: Martin van Gelderen (z´n broer zie ik nog regelmatig), Cor Sterk (woonde op de Leede), Ron Busse. Voetballen tegen "de Openbare" op het plein was de favoriete bezigheid.

  Juliana van Stolbergschool ..., 1961