Ontdek PLUS

Kees Kouwenhoven

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Kees Kouwenhoven en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Kees Kouwenhoven heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Tijdens deze opleiding was ik personeelsfunctionaris in de Sociale Werkvoorziening.

    Tijdens deze opleiding was ik personeelsfunctionaris in de Sociale Werkvoorziening. Ik heb mijn loopbaan afgesloten als personeelsmanagementadviseur bij de Politie. Ik herinner me nog veel namen zoals: Joop Bloem, Arjen (uit Opeinde), Jan Koster, José Boven, Frans Sonneville, Elly Groen, Elma ...., Martin ...., Akki en haar vriend. Ten tijde van dit schrijven is die leraar in Den Haag vermoord. Hij zou de eerste zijn. Maar zojuist staat terecht in Trouw dat in 1980 Harry van Tilburg in Muntendam werd doodgeschoten door (een vriend van) een leerling. Het was onze populaire psychologiedocent. We waren ontzettend geschokt en ik weet nog dat we hem hebben begraven in een plaatsje boven de stad Groningen.

    Sosa Groningen (INHOLLAND), 1977

    De laatste 2 jaren waren voor mij de leukste.

    De laatste 2 jaren waren voor mij de leukste. Ik had veel plezier met een aantal klasgenoten en we haalden soms ook kattenkwaad uit. Ik werd vaak de klas uitgestuurd door meester Van der Sluis. In zijn kwaadheid wees hij dan met 2 handen opgeheven verschillende kanten uit. Ik vroeg dan welke richting hij bedoelde.. . Wanneer je daar nu aan terugdenk, wat hebben we die man toen geplaagd. Hij was feitelijk aan het afbouwen en het niveau van de school was er ook naar, heb ik achteraf ondervonden. Want ik heb veel moeten bijleren. Ook van verliefdheid had ik last, want ik durfde dat toen nog niet te laten blijken. Ik herinner me nog goed: Daan van As, Joop de Boer, Jasper Aardoom, Jaap Ruitenbeek, Wim Vonk. Maar óók: Jennie Mol, Katrien van den Berg, Joke Reuvers, Ella en Truus. We hebben enkele jaren geleden een reunie gehad, maar heb tot mijn teleurstelling velen niet ontmoet.

    Wilhelminaschool, 1947