Ontdek PLUS

Jaap Beens

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Jaap Beens en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Jaap Beens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Gekomen midden in de 4de klas uit Krommenie.

    Gekomen midden in de 4de klas uit Krommenie. 5de klas was dacht ik v.d. Harst als leraar. Scheiding in de klas tussen potentiële HBS'ers en MULO. Vele herinneringen en namen. Korfbal periode ook daarna bij DKV. Vrienden Hans Bijl en Martin Iwema. Klasgenoten in de 5de Yvonne van der Zee (was ik verliefd op verhuisde later naar Dokkum tijdens middelbare school), degene met wie ik zeg maar 50% van de doelpunten voor onze korfbalclub maakte. Tinie Stiksma, Lotje Parlevliet, Margriet ??, Corrie ?? Heb nog altijd schoolfoto waar we met zijn allen opstaan.

    Pieter Vermeulenschool, 1964

    Slechts examenjaar aanwezig geweest.

    Slechts examenjaar aanwezig geweest. Herinneringen: "Exanenfeest" uitvoering met Tatjana van Strien op dwarsfluit en ik op piano in jaquet met geite wollen sokken aan. Met Piet Speelman achter het stuur met denk ik 12 man in een Peugeot 504. Dames die noot op Gym kwamen met de alom bekende smoes. Gevleugelde uitspraak van medeleerling richting lerares: quod licet Iovi non bovi. Klasse feestje ergens ten westen van Groningen. Was een korte periode, maar toch.

    Willem Lodewijk Gymnasium, 1972

    Die ene keer: samen met Frans Hamelink spijbelen en je kwam op de fiets Loof (leraar Latijn) tegen, waarvan je het volgende uur les had.

    Die ene keer: samen met Frans Hamelink spijbelen en je kwam op de fiets Loof (leraar Latijn) tegen, waarvan je het volgende uur les had. Nooit wat van gehoord, behoudens van Loof: "Leuke dag gisteren gehad jongens?". De klasse feestjes in Overveen en op het strand. De werkweek in Arnhem. Het Klooster. De aula die je voor gym moest uitruimen. Teveel namen om hier te noemen. Laatste jaar (examen jaar) naar Groningen verhuist. Toch was dit mijn school met de meest levendige herinneringen.

    Marnix van St Aldegonde, 1968