Yvonne Groeneweg

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Groeneweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Groeneweg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet hier bijna niets meer van.

  Weet hier bijna niets meer van. Ik weet nog dat er een waterhoek was om te spelen en dat ik een keer niet mocht buitenspelen omdat ik eerst een auto MOEST maken wat mij niet lukte.

  Pinokkio kleuterschool, 1967

  Een hele leuke tijd, zeker de zeilkampen.

  Een hele leuke tijd, zeker de zeilkampen. Minder was het rot eind lopen van de tram naar de (toen nog) boot. Maar veel leuke herinneringen. Met Yvonne Jörns en Petra Doolhoff ging ik heel goed om. Haftka was mijn favoriete leraar(gym). Hij zei dat ik altijd nog als sirene bij de brandweer kon solliciteren.

  haven en vervoerschool Jan ..., 1975

  Toen nog Uilenbosch school.

  Toen nog Uilenbosch school. Heel erg leuk was de reunie die Ingrid en Monique hadden georganiseerd, ik weet niet meer wanneer dat was, maar bijna iedereen was er, zowel uit 1a en 1b en een hoop leraren. Bij mij in de klas zaten o.a. : Monique Eggelmeijer, Ingrid Kleijn, Petra Losekoot, Truus Lindebergh, Yvonne de Jong, Conny Geelhoed, Arian en haar broer, Alie Blok, Diana v.d. Eijkel, Anja, Annet, Juliette Eggink, Robert en Ton v. Gelderen, Pierre, Marcel, Martin Holtrop, Hans v.d. Valk, Willem, Cor, Chiel Geelhoed. In die andere klas zaten toen o.a.: Monique Visscher (was mijn buurmeisje en heel lang een goede vriendin), Robin Punt, Claudio, Susan 2x, John. In de 4e klas hadden wij (vond ik) een hele aardige leraar, waarbij tijdens gym weleens zijn arm uit de kom ging, volgens mij was zijn naam Rijpstra maar dat weet ik helaas niet zeker. Het jaar daarvoor hadden we leraar v. Es die moest altijd met een pakje shag gooien, later hebben wij toen bij handwerken een soort stoffen duif/vogel gemaakt zodat hij voortaan daarmee kon gooien, sorry dat ik het zeg maar wat een rotvent was dat. De rest van de leraren vond ik gelukkig wel aardig en zeker uit de 4e klas. De leraren waren : Juf. Blij, Juf, Veldwijk (Later getrouwd met Hr. Visser), v. Es, Hr.Rijpstra, Hr. Visser (helaas overleden) en Liefaart, Mr. de Groot was toen hoofd van de school.

  Samsam, 1969

  ?