Yolande Verhaar

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yolande Verhaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yolande Verhaar heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Via het au-pair bureau in Den Haag kwam ik bij een gezin in Brussel terecht en ging naar de Alliance Francaise cursus.

  Via het au-pair bureau in Den Haag kwam ik bij een gezin in Brussel terecht en ging naar de Alliance Francaise cursus. Heb een Engelse vriendin die ook au-pair was en jarenlang kontakt gehouden en bij elkaar geweest. In Nederland heb ik de curus behaald omdat na 2 gezinnen het au-pair zijn genoeg was en het uitbuiten ervan zat was.

  Alliance Française De Belgique, 1971

  Na een aantal jaren in de zorg ben ik de opleiding gaan doen met heel veel plezier en kon toen meedraaien in alle diensten.

  Na een aantal jaren in de zorg ben ik de opleiding gaan doen met heel veel plezier en kon toen meedraaien in alle diensten. Het was een leuke tijd en veel collega s gehad die ik overal tegenkwam in het werk.

  Mondriaan collega afdeling ..., 2000

  kan me nog een sinterklaasavondje herinneren in de dansschool ergens op de ln v Meerdervoort bij Loekie? Frits Enschede, Harold, Tom, Nellie schaap, Lineke Boot en meester Toppenberg en mijn broertje Wim.

  kan me nog een sinterklaasavondje herinneren in de dansschool ergens op de ln v Meerdervoort bij Loekie? Frits Enschede, Harold, Tom, Nellie schaap, Lineke Boot en meester Toppenberg en mijn broertje Wim

  Johan de Witt mavo/havo/vwo..., 1969