wnj in 't groen

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wnj in 't groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  wnj in 't groen heeft 12 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Gezellige school .

  Gezellige school .waar alleen maar meiden op zaten .De meeste kwamen uit Kaatsheuvel De Moer en Loon op Zand .En enkele uit Sprang Capelle. Een leuke tijd gehad .De leukste leraar was de tekenleraar MENH Wijsman .en de heer Paulussen was ook welaardig . Verder had je nog Meulensteen ,en nog wat andere waar ik de namen van ben vergeten (misschien niet zo aardig geweest vandaar dat ik die namen niet meer weet ) En juffrouw van de Walle,die directrice was (zo'n persoon vergeet je natuurlijk helemaal nooit HaHaHa) Tussen de middag bleven wij altijd over ,ook ging ik wel eens met mijn nichtje Ans v d Griendt mee naar haar huis om daar dan een boterham mee te eten. Als het koud was en wij helemaal op de fiets naar school kwamen,en wij een lange broek droegen (vanwege de kou )mochten wij die op school niet aan houden ,en moesten we een rok aan .En wee je gebeente als je er geen bij had kreeg je er gewoon een van een van de juffen .En de rest van de klas maar lachen als dat gebeurde . (die rokken waren natuurlijk niet om aan te zien . Verder heb ik een hele gezellige tijd gehad. Toen vond je er geen bal aan aan je schooltijd .Maar naarnate je ouder wordt kijk je er toch met een goed gevoel op terug . Ik wel tenminste ,en ik denk velen mel mij.

  2009, wnj in 't groen

  Er zaten toen nog alleen maar meisjes in de klas ,wel grote klassen .

  Er zaten toen nog alleen maar meisjes in de klas ,wel grote klassen . leuke herinneringen . vooral aan juffrouw de Nijs 2jaar les van gehad in de 4e en in de 5e1 Zij kon ons niet missen en ging gewoon met ons over naar de 5e klas 1 net als juffrouw Truus zij is met ons van klas 2 naar klas 3 gegaan !Alleen zuster roberta is in de 1e klas gebleven ! en mijnheer Eijkemans mocht in de 6e klas blijven ,toen wij allemaal uit waaide naar verschillende middelbare scholen .Mijn klasgenootjes waren ? Annette Pijnenburg .Rianne v d Velden ,Marie-Louise v d Velden,Maria de Jong Marianne Paymans,Henriette Leermakers ,Milia Leermakers ,Riekie van Kuick, Antoinette van Beers.Nicole de Vries ,Ans Appeljan,Bep v d Linden ,Joke van Laarhoven,Elly van Laarhoven,Angéle Brands,Ceciel van Loosdrecht,yvonne van Loosdrecht,Maria van Doorn ,Elly van Iersel,Maria Hamers,Elly Kuipers, Jeanette Vrinten,Toos Lichtenberg,Corrie de Kort ,Susan Vertegaal,Ria Kint,Jeanne en Lia Velthuizen,Greet van Noye,Ine Heida,Gerrie Brabers ,Finy van Breugel,Henriette v d Made ,Dimphy v d Made,José Dannenberg, !Een echte Meisjes school en je hoefde het niet te wagen om op de jongensschool tekomen aan de overkant van de straat .Dan kon je strafwerk krijgen !!

  2009, wnj in 't groen
  ?