Wim Slagter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wim Slagter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wim Slagter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier studeerde ik Duits en Geschiedenis, o.

  Hier studeerde ik Duits en Geschiedenis, o.m. met Herman Weening, Kees Dijkstra, Ron Jans, Martin van Esch, Anneke Spanninga, Marianne van Beuzekom, Susan Gols, Karin Naber, Sietske Dijk, Minie Zoer, Frank Löwik - helaas in het voorjaar van 2009 plotseling overleden -, André Nijhoff, Peter van Nijen, Sina van Os, Frans Hellegers en Henk Teuben. Goede herinneringen heb ik vooral aan de docenten J.J. Huizinga en C.A.A. Linssen (sectie Geschiedenis) en aan H.G. Lodder (Duits).

  Ubbo Emmius HBO Ned Leraren..., 1976

  In 1976 deed ik eindexamen-VWO - atheneum-A heette dat destijds officieel.

  In 1976 deed ik eindexamen-VWO - atheneum-A heette dat destijds officieel. Daarna heb ik Duits en Geschiedenis gestudeerd en per 14 oktober 1981 was ik weer terug op de 'basis' - jawel, het Bogerman College (toen nog wel, inmiddels moeten we het met CSG Bogerman doen...)., maar nu 'aan de andere kant van de tafel'. In 1983 ben ik getrouwd met Reny - néé, geen Bogerman-verleden... - en samen hebben we drie kinderen: twee jongens (1986 en 1989) en één meisje (1993). Naast school schrijf ik met enige regelmaat voor het 'Friesch Dagblad', 'Trouw' en het 'Biografisch Woordenboek van Nederland'. Veel bekende namen heb ik inmiddels op deze prachtige site herkend: uit mijn eigen schooltijd o.m. Marian Booij, Wobby Kingma, Tom Harkema, Jelle Frans Vijn en Metta Hofstra, en uiteraard heel veel oud-leerlingen. Hopelijk komen er nog tientallen bij!

  Bogerman, 1969