Ontdek PLUS

wim brinkerink

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim brinkerink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wim brinkerink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner me Nico Schilperoort, Gerry de Graaf, Jan vd Reijden en Hilbert.

  Herinner me Nico Schilperoort, Gerry de Graaf, Jan vd Reijden en Hilbert. Een zekere Els woonde achterin de Herman Costerstraat, dat vond ik toen een heel interessant meisje.

  herman coster school, 1958

  Voetbalpotjes in de Schoonderloostraat Schaakpartijen met meester van de Geer Saamhorigheid in de klas.

  Voetbalpotjes in de Schoonderloostraat Schaakpartijen met meester van de Geer Saamhorigheid in de klas. Ik kan me nog herinneren: Rob en Peter Langeweg, Cees van de Munnik, een zekere Marcel (zoontje van de tandarts) Jan Willem Hoomans en Tineke !!!! Ik was maar kort op deze school, maar heeft wel indruk achtergelaten.

  Piet Heinschool, 1963

  Vreemd zo'n school tientallen jaren terug.

  Vreemd zo'n school tientallen jaren terug. Kan me er weinig meer van herinneren. Ben laatst met Rob van Dijk biertje wezen drinken. Was wel leuk, zo terug in de tijd. Desalniettemin kwam er bij mij weinig boven drijven. Ben na de mulo gaan werken en later 's avonds aan de Erasmus Universitieit gaan studeren. Afgestudeerd in de sociologie en gaan werken in volkshuisvesting en stadsvernieuwing . Werk inmiddels bij de gemeente Rotterdam als projectleider. Zo nu en dan kriebelt die oude schooltijd en met name de oude herinneringen een beetje.

  Marten Dijkhuisschool, 1964