Ontdek PLUS

wim boeije

Kent 3 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wim boeije en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wim boeije heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb daar mijn huidige echtgenote gevonden.

  heb daar mijn huidige echtgenote gevonden

  Dansschool Wuyster, 1954

  tijdens de oorlog moesten we een jaar de school uit voor de duitsers en kregen we les in een kamer achter een winkel die lag op weg naar Epe tegenover de Hegge waar de familie van de Schepop? woonde.

  tijdens de oorlog moesten we een jaar de school uit voor de duitsers en kregen we les in een kamer achter een winkel die lag op weg naar Epe tegenover de Hegge waar de familie van de Schepop? woonde. Jongens daarvan namen mij mee naar de school aan de Deventerweg toen we daar nog les hadden. De naam Akkermen zegt me nog wel iets. Ik zoek nog naar een klasgenootje die Alphons Bennink? heette en die ik later in1946 nog een keer tegenkwam in een rotterdams kindertehuis Don Bosco. Is er iemand die weet of er nog foto's uit die tijd in een of ander archief zitten?

  Gerardus Majella, 1942

  zover ik mij herinner zaten op die school veel jongens uit het kindertehuis "DON BOSCO ".

  zover ik mij herinner zaten op die school veel jongens uit het kindertehuis "DON BOSCO ". Of de naam toen ook al was als hier gegeven weet ik niet

  Tarcisius school, 1947