Ontdek PLUS

wilma van dewijngaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma van dewijngaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wilma van dewijngaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  we hadden altijd veel plezier met ons groepje dat was ria meulenbroek marijke de jong ik dacht een annet en nog een paar maar daar ben ik de naam van kwijt het is ook zo lang geleden maar het was wel gezellig vooral met de kookles ik hoop dat ik veel

  we hadden altijd veel plezier met ons groepje dat was ria meulenbroek marijke de jong ik dacht een annet en nog een paar maar daar ben ik de naam van kwijt het is ook zo lang geleden maar het was wel gezellig vooral met de kookles ik hoop dat ik veel reacktie,s krijg

  Maria Immaculata, 1973