Wilma Weerd

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Weerd en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Weerd heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne tijd gehad.

  Fijne tijd gehad. Ik woonde 100 m verderop en speelde altijd op het schoolplein met Bobby Oranje en Greetje v.d. Kleut. Een paar vriendinnen: Carolien Bos, Guusje Rommens, Madeleine van Wenen, Cunera Frisart, Harriët Bakker, Pauline Steusel enz. Hoe gaat het met jullie? Ik denk nog graag terug aan juffrouw Boeze. Ik mocht zelfs een keertje met haar mee in haar mooie Kever naar haar moeder. En mevrouw Hoebolt, wat kon ze boos worden. En meneer Hartog, die zo fijn spuugde als ie kwaad was! Meneer Hekker was een hele fijne leraar voor die tijd; streng maar rechtvaardig en aardig. En hoe zou zijn het met de neus van Corinne Kromhout v.d. Meer? Die liep een keer tegen een hek toen ik haar geplaagd had. Zou het heel leuk vinden als er een reünie georganiseerd wordt!

  Hugo de Grootschool, 1966

  Het was een geweldige tijd.

  Het was een geweldige tijd. Veel lol gehad met iedereen. Eens in de 5 jaar zie ik mijn oude klasgenoten op de reünie. Zoals Elly de Jong, Michel Senteur, Annemieke Flink, Gertje Folkerts, Rob Besemer en Mark Zantkuijl. Ik kijk al weer uit naar de volgende reünie.

  A. Roland Holst College (Vo..., 1973