Ontdek PLUS

willy van demeerendonk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willy van demeerendonk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willy van demeerendonk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een hele mooie tijd.

  Een hele mooie tijd. Ik was 4 jaar toe wij naar deze wijk verhuisde. Ben begonnen in de houten blauwe school in de kleuterklas. Een inval lerares kan ik mij herinneren dat was juffrouw Kalan. Een uit Suriname afkomstige vrouw. Na de Kleuterschool was het nieuw stenen schoolgebouw klaar en wij verhuisde er naar toe. In het blauwe schooltje was het in de winter vaak erg koud als de verwarming kapot was. Dit kwam vaan doordat wij de sneeuw van de speelplaats op de roosters van de verwarming legden, wij riepen dan met de hele school op de speelplaats "wij willen ijsvrij" Als wij dit dan kregen konden we lekker op het ijs van de slootjes of soms op het ijzeren kind spelen.Verder kan ik mij herinneren Mijnheer van Poppel 2 klas Mijnheer Hasselman klas 3 en wederom mijnheer van Poppel klas 6. Ook kan ik mij namen herinneren als o.a. Els de laat,Loek van Geffen, Paul Schoon,Annelies Offermans,Marijke Geurts,Emmy Verhoeven,Trees Koedood, Ines Roze,Truus van de Broek Frank van Drunen, Joop Knops, Jan van de Ven, Wim Coort,Jan en Eddy Koningstein Peter Ruijken, Peter(TIES) Danse ,Paul Melchers, Hans Bettinger. Ook weet ik nog dat wij, ik meen in 1966 Schoolkamioen voetbal werden op de velden bij de Oosterplas olv Jo van Gulik. Ik kan mij nog veel meer herinneren maar misschie later meer daarover.

  R.K. lagere school PIUS XII, 1959