Willem Royaards

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Royaards en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem Royaards heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Boomhutten; huiswerk in een apart kamertje; voetballen met Rudy en Mark; een eigen kamertje, later een kamer gedeelde kamer met André en weer later met Erik-Jan; fietsen naar school; de meisjes Joke, Irene die later naar Canada zijn verhuisd en Annette; S

  Boomhutten; huiswerk in een apart kamertje; voetballen met Rudy en Mark; een eigen kamertje, later een kamer gedeelde kamer met André en weer later met Erik-Jan; fietsen naar school; de meisjes Joke, Irene die later naar Canada zijn verhuisd en Annette; Shanghai-nuts; de Boissevaint broertjes; bridge enz enz.

  Internaat Sperlette, 1972

  Ik heb er alleen de 5e en 6e klas gedaan.

  Ik heb er alleen de 5e en 6e klas gedaan. Daarna een blauwe maandag op SGN, alvorens naar Deventer te verhuizen. Wel veel herinneringen aan de klas, maar weinig namen in herinnering (Peter van Splunter uit Amerbos herinner ik mij heel goed, Ronald de Jong) Wie helpt mij aan de andere namen? Ook ik herinner mij het door Peter aangehaalde schoolreisje naar Havelte. Naam van de klasseleraar weet ik niet meer.

  Almereschool, 1971

  School niet afgemaakt i.

  School niet afgemaakt i.v.m. verhuizing naar Amsterdam. Ik herinner mij het lekkere warme stokbrood die we in de pauze bij de bakker haalden. Wie kent de namen nog van deze klassenfoto?? Danzij Joke Kerkdijk (boven, derde van links): Loes van der Velden, Joke Koops, AlbertJan Veldhoen, Herman Welmers, Anita Meijer, Wim Koldewee en Gea Bleijenberg.

  Revius Christelijke Scholen..., 1972