willem purschel

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willem purschel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willem purschel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren/leraressen: mevr.

  Leraren/leraressen: mevr. Schmidt, mevr. v/d Hoeven, mevr. v/d Willik, hr. Sprey, hr. Jobs, hr. Fisher, Hr. Benschop (heeft mij een keer voor maanden uit de muziekles gestuurd, omdat ik onder muziekles mijn huiswerk zat te maken i.p.v. te luisteren. Ik moest mij melden bij het Hoofd Fisher. Heb ik niet gedaan en ben naar huis gegaan. Het was het laatste uur en dat heb ik maanden volgehouden. Kwam ik Benschop weer eens op de gang tegen, die zei: Willem het is tijd. Voor wat meneer, om de les weer te volgen. Dat vond ik naadje.) Medeleerlingen van 5 jaar:( in de 3e klas ben ik blijven zitten) René Tilstra, Dick van Soest, Paul Kerkling, Anton Belser, Peter Rietkerk, Benny Abelsma, Johan Pals, Harry Beentjes, Marja Toonstra, Henry Mendel, Otto Jaarsveld, Bob Mudde, Frans Tolsma, Johnny Keizer, Monique Rieder, Sylvia van Maanen, Sandra Klaassen, Gerda Mus, Lia v/d Weijden, Henriëtte v/d Berg, Tanja Prattenburg, Ingrid Stad, Ronald van Zanten, Daan van Laar (heeft door omstandigheden zichzelf, op jonge leeftijd, van het leven beroofd), Irma van de Linde, verder ene Mieke, Wilma (rossig/rood haar), Peter(dik/groot), Gerda (volgens mij vriendin van Gerda) Linda Snippe (later Miss Holland 75 of 76 geworden).

  Pro Rege MAVO / MULO, 1969

  leraressen/leraren, voor zover bekend: 1e klas: juffrouw van de Hengel(in 2009 overleden)/ 2e klas: juffrouw Posthuma/ 3e klas: eerst een juf en toen een meester (namen onbekend/ 4e klas: meester (zelfde als in de 3e klas/ 5e klas: juf Van der Molen/ 6e

  leraressen/leraren, voor zover bekend: 1e klas: juffrouw van de Hengel(in 2009 overleden)/ 2e klas: juffrouw Posthuma/ 3e klas: eerst een juf en toen een meester (namen onbekend/ 4e klas: meester (zelfde als in de 3e klas/ 5e klas: juf Van der Molen/ 6e klas: meester Bol(tevens hoofd van de school). Leerlingen met wie ik op de lagere school heb gezeten: Herman en Sietze Wever, Dick van Soest, Anton Belser, Bert Hijna (ging in de 2e klas van school af ivm verhuizing), Albert Hofman, Klazien de Boer, Dick Bon, Mary Bon, Johan van der Wulp, Janny van der Wulp, Bob Salomon, Bob Metsker, Theo van der Ouw, Henk Erich, Marianne Heitman, Marleen Been, Daan van Laar (heeft door omstandigheden, op jonge leeftijd, zichzelf van het leven beroofd), Albert Gerrits(en), Paul van Zeggeren, Joost Zwagerman, Paul Kerkling, Albert Gerritsen, Henk en Fons Erich, Paul Kuipers, Eddy en Jane Alofs?, Maaike van Wely, Harry van Keulen, verder waar mij op het ogenblik geen familienaam van te binnenschiet: ene Ties. Wat ik mij nog kan herinneren: 1 van de Wevertjes kreeg in klas 1 van juf Van der Hengel een draai om zijn oren, omdat hij door de klas heen slofte met 1 voet. Er bleek een cent onder te zitten, die hij op de grond in de klas had gevonden. Schoolreisje naar Dolfinarium in Harderwijk. Schoolreisje naar Vogelenzang (2 of 3 dagen). Na de lagere school op de Pro Rege Mavo.

  Pro Rege basisschool, 1963