Willem Bruin

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Bruin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem Bruin heeft 4 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op het koloniehuis gezeten in de zomer van 1960 of van 1961, ik heb hier hele fijne herinneringen aan maar ook mindere, 1 van de begeleiders was niet mijn fijnste persoon die ik kon voor de rest was de rest wel oke.

  Ik heb op het koloniehuis gezeten in de zomer van 1960 of van 1961, ik heb hier hele fijne herinneringen aan maar ook mindere, 1 van de begeleiders was niet mijn fijnste persoon die ik kon voor de rest was de rest wel oke. Ik kan op het moment niet zo gauw namen oprakelen die ik nog ken maar misschien is er onder jullie iemand die mijn naam herkent, ik heb nog een groepsfot en die zal ik gauw scannen en dan hier plaatsen. Groeten, Willem de Bruin (21-10-1951)

  Koloniehuis Ketelaar, 1962

  Ik weet wel een paar namen zoals: Kees Bulte, Marja Tieben: Hoofdmeester Vogelzang en er was ook nog een leraar engels, was een aparte maar wel leuke school, er was ook nog ene Bas de Vos, z'n vader was melkboer, veel lol gehad daar vooral na schooltijd.

  Ik weet wel een paar namen zoals: Kees Bulte, Marja Tieben: Hoofdmeester Vogelzang en er was ook nog een leraar engels, was een aparte maar wel leuke school, er was ook nog ene Bas de Vos, z'n vader was melkboer, veel lol gehad daar vooral na schooltijd.

  lager algemeen voortgezet o..., 1963

  Meester Kalder - Meester Lawalata??? Juffrouw Zonneveld en niet te vergeten juffrouw Pet.

  Meester Kalder - Meester Lawalata??? Juffrouw Zonneveld en niet te vergeten juffrouw Pet

  van der Schaarschool, 1956