Will de Jager

Kent 7 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Will de Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 29

  Will de Jager heeft 29 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  Van de docenten herinner ik me de meesten nog.

  Van de docenten herinner ik me de meesten nog. Met een docent heb ik nog steeds contact... is inmiddels een paar maanden geleden overleden, ik schrijf dit op 5 september 2017. Het was voor mij een heel fijne school... je werd in je waarde gelaten, hetgeen ik van de vorige school niet kon zeggen....

  2014, Will de Jager

  Frans Boudewijns den lolbroek van de groep, lees pas dat hij inmiddels is overleden.

  Frans Boudewijns den lolbroek van de groep, lees pas dat hij inmiddels is overleden. Rik Hommel, Margriet Brouwers, Fred van Ansem, Hennie Hommel, Wil van Vlerken de schoenmaker, Dirk van Lieshout, mijn broer.

  2012, Will de Jager

  L.

  L.S., Ik zat op de avond-Ulo. Ontmoette er een jongen uit Veghel, Jonker (die kleine leraar met die zwarte bril van aardrijkskunde) vond dat hij die jongen voor mij moest waarschuwen. Gelukkig heeft hij niet geluisterd en op 21 sept 2010 zijn wij 40 jaar getrouwd.... In 1968 behaalde ik mijn Ulo-dploma met niet eens zo'n slechte puunten...alleen voor aardrijkskunde een 4. Oh het is nu 2017 en kleintje Jonker.... we zijn nog steeds bij elkaar, al 47 jaar. Volgens mij ben je net zo slecht geweest in de politiek.

  2011, Will de Jager
  ?