Wendy staerke

Kent 2 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy staerke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy staerke heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kosmos ging fuseren met de Meridiaan.

  Kosmos ging fuseren met de Meridiaan.Heb de Meridiaan nog 1 jaar meegemaakt.Heb toen nog met een groepje New kids on the block Step by Step geplaybackt tijdens een discoavondje op school.Echt Lachen!!Nog hard gerepeteerd voor een afsluiting(toneelstuk/zang weet niet meer precies) van groep 8.Uiteindelijk was ik er niet bij.Een paar jaar later is er nog wel een reunie geweest,was erg gezellig:)

  De Meridiaan, 1992

  Vriendinnen met Ilknur.

  Vriendinnen met Ilknur.Had een hekel aan franse les. Muziek was het leukste vak. Zat in de klas met Ilknur,Jolita,Natasja,Joyce,Johnny en de rest kan ik me niet meer zo herinneren.

  De Dordtse Waard, 1992

  1ste jaar klas 1B,vriendinnen met Mariska en Esther.

  1ste jaar klas 1B,vriendinnen met Mariska en Esther.2e jaar klas 2b vriendinnen met Nadjesda. Muziekles was altijd heel gezellig.Heb toen nog voor heel de school Yesterday gezongen haha en met Esther salt & pepa geplaybackt.Daarmee hebben we toen nog in de krant gestaan.Toffe tijd:)Zou het zo weer over doen.:) Er is een keer een discoavond georganisseerd.Er werd volop bubbling gedanst.Echt gezellig:)

  Dordtwijck, 1993