warda amrani

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van warda amrani en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  warda amrani heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel Arabisch geleerd, een jaartje Farsi en een jaartje Egyptisch + nog veel interessante vakken.

  Veel Arabisch geleerd, een jaartje Farsi en een jaartje Egyptisch + nog veel interessante vakken. Wijlen Ed de Moor vond ik de beste van alle docenten. Een Arabist pur sang. Camilla Adang, Monique van Herpt, Fransje Zweekhorst, Thomas Scholten, Cris van Kempen, Margreet.... waar zijn jullie??

  KUN Instituut TCMO, 1978

  Heel erg veel herinneringen.

  Heel erg veel herinneringen. Teveel om op te noemen. Heb 3 jaar geleden nog een reunie van 50 plussers bijgewoond. Een prachtige wandeling naar het verleden gemaakt met een quiz over vroeger. Erg leuk. Juffrouw Lanting nog gezien (zij is denk ik nog de enige van de oud-onderwijzers die nog in leven is) en verder veel oud-klasgenoten. Rosina Pasalbessy, Mary en Julia Huliselan, Meitie Pattiselano, Daniel Pentury, Tonny Latuhihin, Thomas Lalihatu, Deetje Hetari en nog vele anderen. Verder veel foto's van vroeger gezien. Helaas bestaat het oude schoolgebouw niet meer. Ik sta nu zelf voor de klas, maar tussen de school van vroeger en nu, qua betekenis en inhoud is een wereld van verschil.

  De Christelijke Ambonezensc..., 1956

  Heb maar 1 jaar hier gezeten met John Koert, Marjola Marechal, Ilse Huisman, Hennie Blondeel,Ellie Tusschenbroek, Ineke de Jager, Hennie Hamers.

  Heb maar 1 jaar hier gezeten met John Koert, Marjola Marechal, Ilse Huisman, Hennie Blondeel,Ellie Tusschenbroek, Ineke de Jager, Hennie Hamers. Kan me geen enkele leraar/leraresnaam meer herinneren. Wel dhr. Beekman de direkteur.

  Nutsmavo, 1963