Vincent Klaus

Kent 10 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vincent Klaus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 52

  Vincent Klaus heeft 52 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik denk vooral aan de eerste k...

  Ik denk vooral aan de eerste klas met broeder Patrick, die me niet zozeer afleerde linkshandig te schrijven, als wel bijleerde om ook rechts te schrijven, waarna ik zelfs 1o-en voor schrijven kon krijgen. En natuurlijk meneer Majoor in de 5e klas, die ik ater nog veel op de fiets tegenkwam in Bussum. Een heel prettige onderwijzer.

  2012, Vincent Klaus

  De zandbak, de sloffen, "mooi"...

  De zandbak, de sloffen, "mooi" zitten, de kapstokjes, en ... Zuster Louise. Heel lief, maar beloofde een fijne verrassing voor wie een lesuur lang het mooist zat. Ik won, en dat bleek groot verlies: Ik mocht (moest dus) naar de klas van de nieuwe juf (de eerste niet-non), weg van Zuster Louise, weg van vriendje Freddie Boomgaard. Een domper en het is nooit meer goed gekomen met mijn vertrouwen in fraaie beloftes.

  2004, Vincent Klaus

  Veel herinneringen. Interschol...

  Veel herinneringen. Interscholaire activiteiten, redactielid van Uilenspiegel en Contraspiegel, eigen filmblaadje Shot met Ton Peters, die schat Pia ten Hage, van Vroonhoven's borstels en haartrekken, Grote Avonden decorbouw en kostuumontwerp, de middagpauze's, de ijspret op de vijver aan de Willemstraat, tekenen bij de heer Hendriks in het bijgebouwtje, de eindeloos lange lijdensweg in coma van gymleraar de heer Angenent tot aan diens overlijden, etc. etc.

  2003, Vincent Klaus
  ?