tosca rijnties

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tosca rijnties en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  tosca rijnties heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad hier.

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad hier. De discofeesten waren natuurlijk fantastisch op zolder! Hoewel de directeur ons constant in de gaten hield hebben we heel wat uitgespookt. Zwemmen hadden ik en yvonne een bloedhekel aan en daarom hadden we een waslijst met smoezen. Ik zie Hoekstra nog staan met de vraag: Wat hebben jullie nú weer voor excuus? In deze klas zaten yvonne de wolff en petra de boer, pieter verhoekx en arjan de brabander, en nog vele anderen waar ik zo gauw nu niet opkom Ik herinner me ook zuster van leeuwen nog goed die tekenles gaf en de pastor die godsdienstlessen kwam geven (streng). Nederlands gaf mw barendse. Een aardige vrouw.

  St Jozef Mavo, 1978

  Wij waren de eerste zesde klas op deze nieuwe school.

  Wij waren de eerste zesde klas op deze nieuwe school. Na de oude driekleur vond ik het erg leuk nu eens alles nieuw te zien. Er was een aula waar de maandafsluiting was. Ik zat in de klas met jolanda vd pot, peter van vliet, 2 of 3 jolanda's, een sylvia, lex, cees enz.

  Prinses Beatrixschool, 1976

  Ik kwam in het vierde jaar op school vanuit Denhaag.

  Ik kwam in het vierde jaar op school vanuit Denhaag. In het laatste jaar (76/77) gingen we naar het nieuwe gebouw (beatrixschool). Wij waren daar de eerste zesde klas.

  De Driekleur, 1974

  ?