Ton Delhez

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Delhez en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Delhez heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  'n beetje schools, er waren best leuke docenten.

  'n beetje schools, er waren best leuke docenten. Nog een keer met Wetsels (Nederlands) naar Antwerpen geweest i.v.m. een studie over Concience. Erg leuk. Norbert, leef je nog ? Toen de hertog Jan... Na het slagen begon hier mijn loopbaan in het onderwijs: 8 jaar Lemmer, 6 jaar als hoofd der school, daarna 1 1/2 jaar als directeur in Soest, daarna 12 jaar als directeur in Wageningen aan de Kardinaal Alfrinkschool, twee jaar als directeur in Bennekom met een wat mindere afloop en nu, op 53 jarige leeftijd docent op een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen in Zetten. Nog steeds getrouwd met Els en twee gezonde kinderen...

  PA St Frans, 1976

  Eerst mijn MAVO diploma behaald en daarna HAVO.

  Eerst mijn MAVO diploma behaald en daarna HAVO. Op de Mavo kwam ik Dhr. Bilok weer tegen... het ging nu een stuk beter. Havo: Dhr, Timmermans gaf nog beurten, heerlijke leraar. Geschiedenis, naam is me ontschoten maar hij was reserveofficier vliegtuigherkenning of zo. Zo als hij kon vertellen. Ook diploma gehaald.

  Avondcollege Breda, 1971

  Dhr.

  Dhr. Cornelis, Ravel (Frans?), een leuke school en inderdaad, een frietje bij Jos. Jan Touw, leef je nog? Diploma gehaald van de driejarige opleidind en daarna door met de 5-jarige.

  Handelsavondschool, 1966