Bekijk het volledige profiel van Toine Manders en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Toine Manders heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik kwam in de derde klas te zi...

Ik kwam in de derde klas te zitten op deze school. Wij waren dan ook de oudste klas van de school, die nieuw was. Tijdens dat schooljaar waren wij nog gehuisvest in het gebouw van de scouting bij dew "gracht van Binderen". Eng was de doodskop die voor de raam stond bij het huis naast de school. Leuk was de speeltuin en het enorme speelveld. Ik ben regelmatig misselijk geworden in de draaimolens. Onderwijzer was toen mijnheer Maas. Later in het jaar gingen we over naar het nieuwe gebouw in de wijk de Eeuwsels. Wij bleven de oudsten tot en met de zesde klas. Daar was mijnheer van Meerwijk onze onderwijzer.Met afgrijzen keken wij naar de jongere klassen die toen als eersten naar de schooltandarts moesten. Wij gelukkig niet. Ik kom sommige leerlingen nog tegen en herken ze alleen nog maar van gezicht, niet meer van naam. Leuke tijd gehad. Op naar "De Knip" in 1974, maar eerst nog genieten van het WK in Duitsland.

2004, Toine Manders

Op deze school heb ik maar 1 j...

Op deze school heb ik maar 1 jaar gezeten. In de tweede klas. Ik kan mij de nonnen nog wel herinneren die soms hardhandig optraden tegen diegene die niet wilde luisteren. Heeft indruk op mij gemaakt. Daar wij in 1969 verhuisden moest ik ook weer naar een andere school.

2004, Toine Manders

Heb alleen maar in de eerste k...

Heb alleen maar in de eerste klas gezeten. Tesamen met enkele schoolvriendjes moesten wij het jaar erop naar de Catharinaschool vanwege het "mengen" van de scholen. Ik heb hier eigenlijk geen herinneringen aan.Alleen meneer Smits is mij bijgebleven.

2004, Toine Manders
?