Ga naar de inhoud

Jouw verhaal op SchoolBANK?

Update:
verhaal op SchoolBANK

Welke muziek luisterde je vroeger?, wat was de modetrend op jouw middelbare school? Of hoe verliep jouw allereerste zoen?
De SchoolBANK-redactie selecteert wekelijks de leukste, grappigste of meest ontroerende verhalen van SchoolBANK-gebruikers.

Wil je jouw verhaal hier ook teruglezen? Schrijf jouw verhaal en stuur ‘m met één druk op de knop naar de redactie (met als onderwerp ‘Verhaal SchoolBANK’). Als je er ook nog leuke foto’s bij hebt dan maak jij nog meer kans!

 Stuur jouw verhaal op!

 

Wie weet staat jouw verhaal volgende week wel hier!

categorie├źn: Acties Van toen

Reacties 2

  1. avatar
    Jaap Hardeman

    Aan oud-schoolgenoten Frederik van Edenschool te Hilversum. -Zeg thuis dat ik later kom- is de titel van een roman die ik schreef. Het verhaal speelt zich af in en rond voornoemde school middel jaren zestig vorige eeuw met een sprong naar het heden waarbij Schoolbank als communicatiemiddel tussen de hoofdpersonen een sleutelrol speelt. 150 pagina's. Wie interesse in het manuscript heeft, kan een bericht zenden via Schoolbank of Linked in. Jaap Hardeman

  2. avatar
    Johan

    Ik luisterde naar de echte " old fashioned Rock'and Roll ". Buddy Holly, Chuck Berry, Elvis, Cliff Richard, Fats Domino, Johnny and the Hurricanes, Bo Didley, Everly Brothers en de bands die alleen instrumentels speelden, om maar een paar van die goede Rock'and Roll musicians op te noemen. Luisteren op de radio naar " Tijd Voor Teenagers " , " Tussen 10 + en Twintig - ", " Radio Luxemburg ". Zelfs nu, het is nog steeds de muziek ik het meeste naar luister.