Blocker
Terug naar alle verhalen
schoolreisje antwerpen

Waar ging jij vroeger naartoe op schoolreisje?

  • SchoolBANK redactie
  • 4 weken
Loading Likes...

Het was een heerlijke afwisseling van alle lessen op school: op schoolreisje gaan! Bijvoorbeeld naar een speeltuin, kamperen, naar een attractiepark, museum of stad. Weet jij nog iets van jouw schoolreisjes van vroeger? Foto’s van zulke uitstapjes worden veelvuldig op SchoolBANK geplaatst. Zie hier een kleine selectie daarvan!

Naar de speeltuin

schoolreisje glijbaan

Met een zuster op stap

schoolreisje zuster

Bij een museum

schoolreisje museum

Naar de Grotten van Valkenburg

schoolreisje grotten

Waar gingen jouw schoolreisjes vroeger naartoe? Wat is jou daarvan het meest bijgebleven?

Reacties 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik herinner me daar niet zoveel van. Ik weet dat we een keer naar de Efteling zijn geweest en naar het Linnaeushof.
    Die schoolreisjes waren voor een gewoon gezin als het onze (vader moeder en twee meiden) best prijzig. We mochten voor zover ik me herinner wel mee. Ik meldde dan dat ik acht of tien gulden mee moest brengen, een aantal weken van tevoren.
    Ik denk dat de meesten zich nog wel herinneren dat we altijd wegdoken als de bus weer bij de school aankwam, zodat het net leek of de bus leeg was. De ouders trapten er op een gegeven moment niet meer in, haha.

  2. Aan maar een schoolreisje herinner ik me: een busreis naar Boekeloo om de toenmalige zoutwinning te bekijken. Met ook een wandeling door het bos. Daar had een van ons een grote keisteen in de tas van de meester te smokkelen. Die heeft hij zonder kommentaar meegesleept en wel op de volgende dag gevraagd wie op dat idee gekomen is. Hij heeft het beslist vanaf het begin geweten, maar zich niets laten aanmerken.

  3. Merely a smiling visitor here to share the love , btw outstanding style. Audacity, a lot more audacity and always audacity. by Georges Jacques Danton. bcadbceddeea