Blocker
Terug naar alle verhalen
profielfoto

Voeg een profielfoto toe op SchoolBANK en win!

 • SchoolBANK redactie
 • 3 weken
Loading Likes...

*** Deze actie is afgelopen. De winnaar van de Jan van Haasteren puzzel is geworden: Jetty!***

Met een profielfoto op jouw SchoolBANK account word je veel eerder gevonden door oud-klasgenoten. Maar hoe voeg je nou eigenlijk een profielfoto toe? Gebruik de handleiding, volg de stappen en binnen een mum van tijd heb je een foto aan je profiel toegevoegd!

Voeg binnen een week een profielfoto toe aan je profiel dan maak je ook nog eens kans op een leuke prijs! Lees snel verder hoe je kans maakt.

Stap 1. Inloggen
Om een profielfoto toe te voegen moet je ingelogd zijn op SchoolBANK. Klik hier om in te loggen.

Stap 2. Bewerk profiel
Ga naar ‘Mijn pagina’ (klik bovenaan in de rode balk op ‘Mijn pagina’). Klik rechtsboven jouw naam op het ‘pennetje’ om je profiel aan te passen.

profielfoto

Stap 3. Foto toevoegen
Klik op de fotocamera en selecteer een foto vanaf je computer die je graag als profielfoto wilt gebruiken. Ben je klaar? Klik dan links van de profielfoto op de groene knop ‘Opslaan’.

profielfoto

Jouw nieuwe profielfoto is nu toegevoegd!
Zijn er onduidelijkheid of lukt het toch niet om jouw profielfoto toe te voegen? Onze helpdesk staat voor je klaar! Stuur een e-mail naar service@schoolbank.nl en zij helpen jou graag verder.

 

Profielfoto toegevoegd?

Is het gelukt om een foto toe te voegen? Als dank verloten wij onder alle gebruikers met een nieuwe profielfoto een leuke legpuzzel van Jan van Haasteren met 1000 stukjes! Laat in de reacties onder dit bericht weten dat jij jouw profielfoto hebt aangepast en wie weet ben jij binnenkort fijn aan het puzzelen.

Voorwaarden:

*** Deze actie is afgelopen ***
– Enkel gebruikers met een nieuwe profielfoto toegevoegd in de periode 14-05-2020 tot en met 24-05-2020 maken kans op de legpuzzel.
– De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

Reacties 70 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Oei, ik hoop dat nog op tijd ben met de toevoeging van mijn profielfoto. Ik sta er samen op met mijn zus en zij zat een klas hoger dan mij.

 2. Het gebruik van de beroemde inktpotjes in de bank ken ik heel goed. Je moest bij de maal gebruik de pen even natmaken ( likken). Kon geen kwaad zei de meester, hij was nog niet gebruikt. Een nadeel van kroontjespen was de opening. Daarbleef vaak een luchtbelletje in zitten, wat het schrijven bemoeilijkte. Ik lostte dat op om, boven de inkpot, even te blazen. Jullie begrijpen het al: eenmaal iets te hard geblazen. Na korte tijd vroeg de meester wat ik had gedaan, mijn gezicht zat onder inkt. Omdat de wasmiddelen op school onderde maat waren, mocht ik naar huis om mijn gezicht te wassen. Gelukkig niets opmijn kleren. Dat was in die tijd, de eerste jaren na de oorlog, een rampgeweest.

 3. Profielfoto toegevoegd van mijn schooltijd. Wellicht is er herkenning bij die of gene. Altijd leuk om herinneringen op te halen. En puzzels maken is ook heel leuk!

  1. Dag Ronald, wat vervelend dat het niet is gelukt om een foto toe te voegen. Zou je het nog eens willen proberen met een andere browser en/of een ander apparaat?
   Groeten, team SchoolBANK

 4. Leuke aktie weer, mijn foto was aan vervanging toe dus dat komt mooi uit en ook nog de kans op een leuke puzzel ,ik kruis alles wat ik kruisen kan 🤞

 5. Foto toegevoegd! Nu maar hopen datgeen mijningenieur herkennen!
  Ben een echte van Haasterenfan, een nieuwe puzzel is zeker nu een super cadeau!

 6. Ik heb een profielfoto geplaatst van een schoolfoto uit de 5e klas,1966!
  Was de leukste school van heel Den Haag😊
  Leuke leerlingen en leuke meesters en jufs🤗
  Ben heel blij met schoolbank,blijf vooral doorgaan🙏

 7. Heb mijn profielfoto vernieuwd. Moet up to date zijn. voorlaatste foto was een decennium geleden.
  Al veel oud school vriendinnen en schoolvrienden kunnen trasseren en daarbij contacten vernieuwd.

 8. Ik heb mijn profielfoto aangepast zodat ik weer in contact kan komen met oude klas- & schoolgenoten. Het lijkt mij leuk om met hun oude herinneringen op te halen. De leuke legpuzzel van Jan van Haasteren is natuurlijk een leuke extra!