Blocker
Terug naar alle verhalen
vakantiebeurs

Win 2 tickets voor de 50e editie van de Vakantiebeurs (10x kans)

 • SchoolBANK redactie
 • 1 maand
Loading Likes...

** ACTIE IS AFGELOPEN **

50 jaar Vakantiebeurs

Van 16 tot en met 19 januari 2020 is hij er weer; de Vakantiebeurs! Dit jaar een extra bijzondere editie want de beurs bestaat maar liefst 50 jaar. De beurs startte in 1970 en was destijds niet meer dan een aantal standjes met folderrekken voor bestemmingen als Frankrijk en Spanje. Dat er veel is veranderd bewijst deze compilatievideo vol herkenbare, nostalgische beelden van 50 jaar reisgeschiedenis. Ga je even mee terug in de tijd?

Heb jij de beurs wel eens bezocht voor het opdoen van vakantie inspiratie? Ga naar www.vakantiebeurs.nl voor alles wat je van deze feestelijke 50e editie mag verwachten.

Doe mee & Win

Als jij terugdenkt aan vakanties van vroeger (van nu tot 50 jaar geleden), is er dan één vakantie die er echt uitspringt? Wat was voor jou een mooi, bijzonder, grappig, ontroerend of interessant moment? Plaats jouw herinnering onderaan in de reacties en maak kans op 2 tickets voor de Vakantiebeurs. De leukste 10 inzendingen ontvangen per e-mail 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs.

Voorwaarden:
– De Vakantiebeurs vindt plaats van 16 tot en met 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.
– De winnaars worden deze week via de blog bekend gemaakt.
– De winnaars ontvangen per e-mail 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs.
– Kijk voor meer informatie over de beurs op: https://www.vakantiebeurs.nl/

Reacties 10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Ik vond Tenerife een erg mooi eiland, ben nog nooit buiten Europa geweest dit is mijn verste bestemming ooit. Zou dolgraag eens kijken wat de rest van de wereld te bieden heeft.

 2. Samen met mijn moeder heb ik een safari reis door India gemaakt. Natuurlijk stond de tijger hoog op ons lijstje! Maar dat we letterlijk oog in oog stonden met dit prachtige dier, hadden we niet durven dromen.

  We waren in Kahna National Park en er zaten nog twee mannen bij ons in de jeep. Op een gegeven moment liet één van de mannen het dopje van zijn camera vallen. Met veel moeite bukte hij naar beneden om het dopje te gaan zoeken. Gepaard met opmerking “Zal je zien dat jullie nu een tijger gaan zien”…
  Te mooi om waar te zijn, maar op dat moment kwam er heel elegant een mannetjes tijger vanuit de begroeiing aanlopen. Hij zwiepte sierlijk met zijn staart, sproeide tegen een bosje en liep op zijn gemakje voor onze jeep langs. Daar bleef hij stil staan, midden op de weg en en keek ons recht aan. Wauw! We waren er allemaal sprakeloos van. Zelfs de gids die met ons mee was!
  En alsof deze show nog niet genoeg was, kwam de tijger naast onze jeep liggen. Hij poseerde prachtig en we hadden alle tijd om te genieten van dit onbeschrijfelijke moment en foto’s te maken.

  Het was heel bijzonder om dit mee te maken samen met mijn moeder. Kippenvel!

  Hierna hebben we natuurlijk nog lang gegrapt over het dopje van de camera en of de desbetreffende man dat dopje vaker wou laten vallen.

 3. Een van mijn mooiste vakanties was wel de fietstocht door Frankrijk met My Way met een hele groep leuke mensen. We sliepen in vaste samenstelling in tenten maar werden regelmatig wakker in een andere tent. Hilarisch. Naast het fietsen werd er samen gekookt en hadden de mannen in de bezem wagen met onze bagage het zeker zo naar hun zin. Een mooie combinatie van 2 weken actief, cultuur en feesten.
  Een andere geweldige reis was de campertocht van 3,5 weken met de familie door British Columbia, een hele uitdaging, maar wat is canada mooi met zijn natuur, gastvrijheid en bijzondere ontmoetingen met beren, walvissen en vogels. Om nooit meer te vergeten.

 4. De vacantie die voor mij de meeste indruk heeft achtergelaten was de motorreis naar Engeland juni 2019 . De pret begon al op de boot…door het prachtig weer overviel gelijk het vacantiegevoel dus waande ik mij op een cruise schip, alleen het zwembad ontbrak er nog aan. Na de tocht over de Noordzee was het links rijden ook wel ff een dingetje,hoor….we gingen richting Lakedistrict en voor mij ogen kwamen alle plaatjes uit de reisgids tot leven….de oud stenen muurtjes, de smalle weggetjes, de schapen en….nog meer schapen, de prachtige groeneheuvels, de kneuterige cottages, indrukwekkende nostalgische huizen en pompeuze hekwerken en toen….de steilste berg van Europa….hier? in Engeland? Ach, dat zal wel meevallen, dacht ik, maar O wat had ik mij vergist, ik moest alle zeilen bijzetten en al mijn skils tevoorschijn halen om deze Hardknottpas met 2x n dozijn aan haarspeldbochten op een 33% steile berg te beklimmen en….weer veilig af te dalen, maar het lukte mij! wat was ik trots op mijzelf. Daarna was het heerlijk om je te kunnen ontspannen in een typisch Engelse pub met een kom échte Yorkshire thee( ik had meer trek in n pint, maar dat is not done op de motor ) ik heb echt n on ver ge te lij ke motor vacantie gehad!!

 5. Echt op vakantie gingen we voor mijn 17e niet, wel gingen we jarenlang een paar weken in de zomer naar opa en oma die op het platteland in Groningen woonden. Mijn grote broer en ik vermaakten ons daar prima!!!!

 6. Mijn mooiste vakantie is 2 jaar terug met mijn vriendin op Zakynthos, wat een geweldig mooi eiland is dat! Geweldige vakantie beleefd, vriendelijke bevolking en het weertje is er uitstekend! Ga er graag nog eens heen en raadt het iedereen aan.

 7. Mijn meest grappige moment tijdens de vakantie was in Frankrijk. We waren met ons gezin op vakantie in de Ardeche en hadden een ingerichte bungalowtent. 8 tenten op een rij waarvan wij tent nummer 5 hadden. Op een ochtend ging mijn vader ‘s ochtends naar de toilet en toen hij terugkwam deed hij de rits van de tent weer open en liep naar binnen. Ik zat al buiten voor de tent, hoorde een harde gil uit de tent naast mij komen en mijn vader rende de tent van de buren weer uit. Wat bleek, was hij met zijn slaperige hoofd de tent van de buren in gelopen. Deze vrouw schrok zo erg dat ze mijn vader bijna een klap verkocht en hard begon te gillen van schrik.
  We hebben nog nooit zo gelachen 😀

 8. Onze mooiste vakantie was toen we een b&b hadden geboekt in Italië en de reis er naartoe was niet gepland en keken we onderweg wel waar we terecht kwamen
  Zo ook met de thuisreis
  Niet wetende waar je de volgende dag zou slapen
  Prachtig