Ontdek PLUS

Tilja van der Haag

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tilja van der Haag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tilja van der Haag heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel weet ik niet meer van deze tijd, wat ik wel weet is dat ik niet zo ver hoefde te lopen, wij woonden boven de groentenboer van Os, en de school was om de hoek net voorbij de slager.

  Veel weet ik niet meer van deze tijd, wat ik wel weet is dat ik niet zo ver hoefde te lopen, wij woonden boven de groentenboer van Os, en de school was om de hoek net voorbij de slager. Tenminste in mijn herinnering. Schilderen vond ik altijd het leukste, lekker kliederen in een oud overhemd. Alleen de kwasten uit spoelen vond ik vreselijk. Samen met Ineke van Os en Renee ....speelden wij in de tuin van haar ouders, achter de winkel.

  De Goudsbloem, 1963

  Hier heb ik de OVB gevolgd, Orienterende Verzorgende Beroepen.

  Hier heb ik de OVB gevolgd, Orienterende Verzorgende Beroepen. Dit duurde 1 jaar waarin een stage van 12 weken was inbegrepen in een gezondheidsinstelling. Hiermee belandde ik in Heemstede. Bekenden in deze groep waren Ineke van Os, Diana Papo, Hannie Keijzer en Anita Prenger. Met z'n allen iedere dag van Den Helder naar Texel met de boot.

  Scholengemeensschap Texel, 1975

  In Utrecht eerst Voortgezet Management voor gezondheidszorg en welzijn.

  In Utrecht eerst Voortgezet Management voor gezondheidszorg en welzijn. Dit duurde 1 jaar. Daarna naar Den Haag verhuisd voor opleiding Hoger Management voor Gezondheidszorg. Inmiddels diploma ontvangen en blij dat het achter de rug is.

  ISBW BV, 2000