Til Diermen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Til Diermen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Til Diermen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanwege de invoering van het basisonderwijs heb ik op de PABO mijn volledige bevoegdheid lerares basisonderwijs gehaald.

  Vanwege de invoering van het basisonderwijs heb ik op de PABO mijn volledige bevoegdheid lerares basisonderwijs gehaald. Ik ben daarna nog heel veel jaren met heel veel plezier werkzaam geweest in diverse functies binnen het basisonderwijs

  PABO Rosarium, 1985

  Omdat ik mijn M.

  Omdat ik mijn M.M.S. diploma had kwam ik meteen in de tweede klas. Ik voelde me in het diepe gegooid want het belangrijkste jaar had ik gemist. Na 1 jaar ben ik naar de kleuterkweek in Apeldoorn gegaan en heb daar met veel plezier de opleiding af gemaakt. Na bijna 35 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben ben ik sinds kort in de VUT. Heerlijk!!!!!

  T.I.V.O Kweekschool; Opleid..., 1965

  Ik kwam in `66 in de derde klas.

  Ik kwam in `66 in de derde klas. We moesten 3 dagen naar school en 2 dagen stage lopen op een kleuterschool. Ik woonde destijds in Almelo en ging met de trein naar Apeldoorn. Ik kan me nog herinneren dat er in Deventer 2 klasgenoten instapten, Coby Kolkman en Joke Ekkelenkamp. Namen die ik me wel herinner: Carla Hooyer, Loes en Ria Beugels. Voor de hoofdakte moesten we een jaar lang woensdagmiddag en -avond naar school. Hoewel ik het een hele leuke school vond weet ik me eigenlijk niet zoveel meer te herinneren uit die tijd.

  Kleuterleidster Opleidingsc..., 1966

  ?