Theresia Hendriks

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theresia Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theresia Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De ene muziekleraar na de andere die overspannen van school ging want wij waren niet te houden! Kookles en dan koken voor de leraren, je wilde niet weten wat erin ging.

  De ene muziekleraar na de andere die overspannen van school ging want wij waren niet te houden! Kookles en dan koken voor de leraren, je wilde niet weten wat erin ging. Het eerste jaar enorm veel op de gang gestaan tijdens Nederlandse les van meneer Wijkstra, omdat ik teveel kletste met mijn vriendin Judith Muller.

  de scholengemeenschap kruit..., 1979

  Gezellig.

  Gezellig. De directeur ter Harkel. Zijn kleinkinderen zitten op de Swoaistee en hij hielp de kids daar met drukwerkjes maken! Leraar Jaap Boorsma die eens zo boos werd dat hij de aanwijsstok brak door het slaan op de wasbak in het lokaal. Hij is nu onder-directeur van de tweemaster. Ik kwam pas op mijn 11e halverwege het jaar op school omdat ik toen op Lewenborg kwam wonen, inmiddels woon ik er nog steeds.

  Basisschool Ketelbinkie, 1976

  De trein die langs de school kwam met soms heel veel wagonnetjes die we dan hardop gingen tellen.

  De trein die langs de school kwam met soms heel veel wagonnetjes die we dan hardop gingen tellen. Het Black Beauty naspelen op het schoolplein. Juf Kraaienga die we stiekum Juf Kraaiepoot noemden. Abba nadoen met Heleen en Martina.

  Boumanschool, 1971