Theo de Haas

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Theo de Haas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Theo de Haas heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de Woelwaters weet ik niet veel meer, vage herinneringen van een houten gebouwtje, toen enkele maanden onderbracht bij een nieuw gebouw bij de MTS.

  Van de Woelwaters weet ik niet veel meer, vage herinneringen van een houten gebouwtje, toen enkele maanden onderbracht bij een nieuw gebouw bij de MTS. Het jaar daarna ging ik naar de kleuterschool bij de Titus Brandsma school, weet niet of die school hier op te vinden is, mevrouw Molenaar was mijn lerares daar, ook zuster Marjo is moeilijk te vergeten.

  De Woelwater, 1970

  De Titus Brandsma School, de jongens school, kan me nog de "gevechten" herinneren tussen de meisjes school en onze "kerel" school, met een witte streep op de speelplaats als grens.

  De Titus Brandsma School, de jongens school, kan me nog de "gevechten" herinneren tussen de meisjes school en onze "kerel" school, met een witte streep op de speelplaats als grens. Het feit dat jongens & meisjes naar beide scholen gingen maakte niet uit, met traditie viel niet te spotten. Ik kan me zelfs meneer Jansen nog herinneren, met z'n pukkel. Jufrouw Thijsen in de eerste klas, mevrouw Iemandse in de tweede, Van Asten in de derde en Lamers in de vierde, mevr. Dolle viel af en toe in voor Lamers, dat was weer minder omdat het een moeilijk mens kon zijn. In 1975 ging kwam de oorlog tussen de 2 aangrenzende scholen ten einde door een samenvoeging van de jongens & meisjes school, het lot bepaalde dat ik, samen met nog 6 andere klasgenoten bij een klas van de meisjes school ingedeeld werd.... een hele korte tijd heette deze nieuwe school "de Molenwiek", maar al snel veranderde de naam in "Bernard Alfrink School".

  Titus Brandsmaschool, 1971

  Leuke school, heb er 5 jaar gezeten en twee keer examen gedaan, M4B & M4C.

  Leuke school, heb er 5 jaar gezeten en twee keer examen gedaan, M4B & M4C. Herinner me Gjaltema, Wouters, Kruithof, Ruud Porck, Heilig, Schoorl die zo moeilijk kon doen met schuren, uiteraard Hopman & Bernard, Saskia Schaap was ook niet mis, resultaten van engelse les waren erg hoog dat jaar... Aan de lunchpause ook goede herinneriningen, kan me nog concierge Scholts voor de geest halen, met dat ene oog en het eeuwige gevecht om de tennis tafels & biljard tafels.. Van der Veer & vooral Dekker staan me bij als vervelende ventjes, iedere school moet er een paar hebben. Klasgenoten, Edwin Hartendood, Bert van Pel, Onno van Dijk, Jan van Tienhoven, Jimmy Verwey, Kees Jonkman, Arno bontenbal, Tom Katers, Ed Lighthart, Peter Pijlman, Marcel Kors, Jeffrey Kerkhof, Frank Stephanus.

  Technische School Velsen, 1977

  ?