Ontdek PLUS

Tessa Bennemeer - Kool

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tessa Bennemeer - Kool en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tessa Bennemeer - Kool heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel meer, behalve Marion en Wesley, ehm.

  Ik weet niet veel meer, behalve Marion en Wesley, ehm... nog wel dat we altijd in een grote kring liedjes zongen op het schoolplein... verder erg weinig... kan me nog wel het lokaal voor me halen..

  Kleuterschool De Wiltzangh, 1986

  VERSCHRIKKELIJKE SCHOOL! Belangrijke papieren weg, geen mentor, informatie op het laatste moment, diploma's kwijt, of helemaal niet gemaakt! Ben echt heel blij dat ik vorig jaar februari mn diploma heb gehaald! Ondanks dat het zo'n verschrikkelijke school

  VERSCHRIKKELIJKE SCHOOL! Belangrijke papieren weg, geen mentor, informatie op het laatste moment, diploma's kwijt, of helemaal niet gemaakt! Ben echt heel blij dat ik vorig jaar februari mn diploma heb gehaald! Ondanks dat het zo'n verschrikkelijke school was, heb ik in deze klas wel een leuke vrienden club ontmoet, en m'n huidige vriend waarmee ik nu een huis heb gekocht in Almere. Toch wel behoorlijk wat te danken aan deze school dus.

  Roc Flevoland, 2000

  2 keer SPW geprobeerd maar omdat ik meer lessen gemist had dan bijgewoond was het beter als ik maar niet meer terug kwam.

  2 keer SPW geprobeerd maar omdat ik meer lessen gemist had dan bijgewoond was het beter als ik maar niet meer terug kwam... Nancy, Sylvana, Raymond, Frank, pappie, Vincent (broer), Bart Jan (toch??). Uiteraard Yashica, Pepijn en nog veeeeeeeel meer mensen! Ondanks alle tegenvallers een super tijd gehad... Jasper van muziek, en Anouk Mik als mentrix.

  ROC Flevoland, 1998