Tanja Scherpenzeel

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tanja Scherpenzeel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tanja Scherpenzeel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  oh ja juffrouw smallegange die gaf engels,Juffrouw muis natuurkunde en juf hutter gaf naailes verder weet ik het niet meer ook namen van klas genoten ben ik kwijt.

  oh ja juffrouw smallegange die gaf engels,Juffrouw muis natuurkunde en juf hutter gaf naailes verder weet ik het niet meer ook namen van klas genoten ben ik kwijt.Leuk was het wel.Vooral de sneeuwbal gevechten met mavo amstelland die er tegen over was.

  Gaasterlandschool, 1969

  De leraren die ik nog weet zijn zuster inocencia en zuster hyacint meester schrijvers, meester dekwitsz, en meester romer.

  De leraren die ik nog weet zijn zuster inocencia en zuster hyacint meester schrijvers, meester dekwitsz, en meester romer.Leerlingen die ik nog weet zijn paul bemelmans, margreet en maaike van berkum, de dames altman,susan weijers, irma kruitvoor de rest houd het even op.Was wel een leuke tijd veel gevoetbald in de speeltuin.

  St CatharinaSchool, 1969