Sylvia Derksen

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sylvia Derksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sylvia Derksen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de eerste drie jaar was deze mavo in de costastraat, later gefuseerd met het city college op de lauriergracht.

  de eerste drie jaar was deze mavo in de costastraat, later gefuseerd met het city college op de lauriergracht. Brinkman was twee jaar directeur, geweldige man, mw Veltkamp? was adjunct. Kwamen met een hele groep van de paulusschool, namen van leerlingen Mandy en Wim Lagerweij, vader stond met groente op de markt, Coentje Collewijn, vader was loodgieter, elk jaar, vanaf de basisschool de strijd wie de kleinste was, Sabrina Bisschops, vader had een autorijschool, Jeroen Balvers, heb ik al weer contact mee gehad, laatste jaar nog een heleboel waar ik geen namen meer van weet omdat we fuseerden. Mijn jongste broer heeft ook nog een twee jaar op deze school gezeten, Paul, ik kreeg steeds te horen dat hij het zo goed deed (?), patat eten in de koffieshop in de kinkerstraat, bijna slaande ruzie met wiskundeleraar Milan, die zei altijd dat je gek was, wie me wil mailen, sylviapuntderksenaddplanetpuntnl

  MAVO Hubertus College (v/h ..., 1974

  Ik kan mij best nog veel herinneren, Zat de eerste jaren met mijn twee broers op school, die waren ouder.

  Ik kan mij best nog veel herinneren, Zat de eerste jaren met mijn twee broers op school, die waren ouder. Richard en Paul. Namen van leraren, Mw. Meurs en broeder Rolvers in het laatste jaar. Klasgenoten, teveel om op te noemen, Joyce, Lilian, Coentje Collewijn, Glen woonde aan de overkant, Cora Ooijer, vader had een bakkerij, ik was gelijk jarig met Sylvia en Fred Buiten, woonde om de hoek. Mandy Lagerweij en haar broer Wim, nog mee naar de camping geweest een zomervakantie. Coentje en ik hadden elk jaar strijd wie nou niet de kleinste van de klas waren. Het tuintje bij het schoolplein waar we konijnen mochten houden, en onze moderne suede rokjes met drukknoopjes die de jongens konden lostrekken, in de zomer zwemmen inhet brediusbad. Truus Teiwes en Anja. We zijn toen met een heel stel naar de mavo in de da costastraat gegaan. wie me wil mailen sylviapuntderksenaddplanetpuntnl. Lijkt me leuk om weer wat van iemand te horen.

  R.K.Paulusschool, 1968