sylvia bruinewoud

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sylvia bruinewoud en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sylvia bruinewoud heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Tjalkens die middeleeuwse liedjes ging zingen (en dansen als ie een dolle bui had, wel met rood hoofd) Kip zonder kop tegen de muur van de school.

  Meester Tjalkens die middeleeuwse liedjes ging zingen (en dansen als ie een dolle bui had, wel met rood hoofd) Kip zonder kop tegen de muur van de school. Natuurlijk ook de schoolreis naar vlieland in de zesde klas.

  De Ribes, 1972

  Was vaak te laat (na drie briefjes moest ik dan weer uitreksels maken bij Peletier) en absent (had ik weer Dallas gekeken ipv een proefwerk te leren) Ik denk dat ik niet altijd de makkelijkste ben geweest voor bepaalde leraren (Sorry meneer Vingerhoeds).

  Was vaak te laat (na drie briefjes moest ik dan weer uitreksels maken bij Peletier) en absent (had ik weer Dallas gekeken ipv een proefwerk te leren) Ik denk dat ik niet altijd de makkelijkste ben geweest voor bepaalde leraren (Sorry meneer Vingerhoeds). Misschien kan ik dat nog eens goed maken als er ooit een reunie wordt georganiseerd? Iris Monteiro, Peter Stroes, Frank Stassen, Gaby Graff, Leonie Harbers, Liesbeth Berkelder, Marcel Weidemann zijn namen van klasgenoten die me zo even te binnen schieten.

  SG Hamaland, 1978