Syl van den Berg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Syl van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Syl van den Berg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben geen student maar werk nog steeds op de administratie van het CIOS.

  Ik ben geen student maar werk nog steeds op de administratie van het CIOS. Dit jaar (2007) inmiddels 25 jaar!! En ik heb erg leuke herinneringen aan het CIOS. Ik ben al 14 jaar getrouwd met een CIOS'er. Ron van den Berg en we hebben 1 zoon. Het CIOS is wel heel erg veranderd. Toen ik in 1982 kwam werken op het CIOS hadden we zo'n 200 leerlingen en zaten we op een toplokatie "Angerenstein". Inmiddels zijn er 1600 leerlingen ingeschreven op het CIOS. En zitten we in een nieuw gebouwde lokatie op de Beukenlaan. Af en toe verlang ik nog wel eens naar Angerenstein... Ik ben 1 van de langst zittende. Op dit moment zitten van de oude garde er nog: Jan Willem van Gent, Ton de Hoop, Hilde Brouwer-Vellekoop, Ineke Spoelstra,John van Hese en nog een paar andere. We hebben heel veel nieuwe collega's. Veel oud-leerlingen die nu collega zijn geworden.

  Rijn IJsel college, unit CI..., 1982

  Wat ik mij nog heel erg goed kan herinneren van de basisschool is dat ik samen met Ed (Ted)Onstenk Prins en prinses carnaval ben geweest.

  Wat ik mij nog heel erg goed kan herinneren van de basisschool is dat ik samen met Ed (Ted)Onstenk Prins en prinses carnaval ben geweest. En dat ik gedurende de hele schooltijd dikke vrienden was met Ed. Van de leraren en juffen kan ik me niet zo heel veel meer herinneren wel dat het een heel gezellig schoolplein was en dat ik eigenlijk altijd met plezier naar school ging.

  Basisschool Don Bosco, 1971

  ?