Ontdek PLUS

Stefanie Vietor-Boer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stefanie Vietor-Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Stefanie Vietor-Boer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  .

  ...maar toen heette de school nog Elkerlyc! Leuk tijd gehad. Je kon in de winter je lippen laten bevriezen aan de ijzere spijlen van het hek. Heel interssant. Misschien was ik een beetje te brutaal... maar heb toch een fijne tijd gehad aan het eenzame tafeltje onder het bord bij van der Plas. Ciel, jij had het toch ook niet slecht daar aan dat andere tafeltje bij de deur? Maakte het uit dat de rest van de klas in een gezellig U-vorm zat...?? Bij Oprel kerstliedjes zingen. My first Noel was mijn favoriete liedje. En stipjes op de tekstboekjes zetten om te kijken of je hetzelfde boekje nog een keer uitgedeeld kreeg... Mevr. Blanken in de vierde, Oprel in de vijfde en Kooy/van der Plas in de zesde. Leuk leuk.

  de Vos, 1983

  Ik heb een half jaar op deze school gezeten.

  Ik heb een half jaar op deze school gezeten. Ik kwam midden in het jaar in de eerste klas, vanuit de tweede kleuterklas. Ik geloof dat het concept 'in je bankje blijven zitten' me de rest van het jaar vreemd is gebleven. Heb weinig herinneringen aan deze school, behalve dat we konden schaatsen op de vijver achter toen die bevroren was! Helaas El, een levendige herinnering aan jou in die tijd heb ik ook niet. Ninette, jij staat wel op een van mijn foto's!

  Nutsbasisschool Voorschoten, 1982

  Ik heb hele goeie herinneringen aan deze school, al werd die snel gesloten.

  Ik heb hele goeie herinneringen aan deze school, al werd die snel gesloten. O.a. aan James, de engelse jongen die altijd als een vliegtuig over het schoolplein zweefde (als Jeroen Brouwers in Bezonken Rood). Bij het hek in de poort stonden altijd de 'grote jongens' terwijl ik met wandelende takken op mijn schouders op de betonnen banken onder boom zat... Mevrouw Laman trouwde inderdaad in het paars. En mevrouw Uileman deed op een een of andere manier haar naam eer aan... Expedities naar een klein eilandje in het water in het park kan ik me ook nog herinneren.

  obs. Parkschool, 1982