Stefan Kaffka genaamd Dengler

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stefan Kaffka genaamd Dengler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Stefan Kaffka genaamd Dengler heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Afdeling Weg- en Waterbouw.

  Afdeling Weg- en Waterbouw. Was een leuke tijd, wel hard werken. De borrelboot wat altijd gezellig. Dhr. Ir. Ing. Koelman (Hout, Grondmechanica) Dhr. Ir. Hupscher (toegepaste mechanica) Dhr. Ir. Leen de Lijser (landmeten & vloeistof mechanica) Dhr. Ir. Appels (weg- en waterbouwkunde) Dhr. Ir. van der Poel (beton) ik heb nog steeds veel respect voor deze leraren.

  HTS, 1988

  Ik heb hele leuke herinneringen aan deze tijd.

  Ik heb hele leuke herinneringen aan deze tijd. Knikkeren op het schoolplein in de zomer, schaatsen op de singel in de winter. De 'miniatuur'-Sinterklaasboot. Carnaval feest in de gymzaal. De zolder van het gebouw was altijd gaaf want mijnheer Droge (klas 6) had een hoop ouwe spullen daar opgeslagen. Heb veel leuke herinneringen aan mijnheer Stornebrink, Wilbrink en Droge. Ik heronner mij de guppies in het aquarium van dhr Stornebrink. Ik waardeerde altijd de integriteit en discipline van die leraren (liever een beetje te streng dan chaos.) Ik speelde regelmatig met Gerton Sluys, Patrick van Oostrum, Maarten van der Wal, Theo en Jaap Overboom. De moeder van Jaap en Theo gaf mij soms een lift naar mijn huis, dat was erg lief.

  St Gregorius lagere school, 1976