Stef van Mil

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stef van Mil en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Stef van Mil heeft 61 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke en mooie school (praktijk lokalen, kantine,gymzalen en sportveld)in een rustige omgeving aan de rand van Schiebroek dichtbij Zestienhoven.

  Leuke en mooie school (praktijk lokalen, kantine,gymzalen en sportveld)in een rustige omgeving aan de rand van Schiebroek dichtbij Zestienhoven. Een school met wel bijzondere leraren. Ik deed elektrotechniek en door mijn eerdere opleiding op de ULO was ik een bron van informatie voor mijn medeleerling voor Algebra en Meetkunde. (He mijnheer Hennie Veelbeer) Ik ben met een paar leerlingen op de brommer naar Bergen op Zoom gegaan omdat mijnheer van Eekelen vader geworden was. Wij hadden geld ingezameld en een fruitmand voor hem en zijn vrouw gekocht. Ik ken deze school letterlijk van binnen en van buiten want als elektroboer mochten we overal installaties in de school aanbrengen. Hierdoor ben ik in kruipruimtes, plafondlagen, verwarmings en luchtbehandelings kamers geweest. Hier heb ik ervaren dat een overall geen bescherming geeft tegen glaswol. Op deze school (een streekschool) heb ik veel mensen ontmoet uit Berkel/Rodenrijs, Pijnacker en kwam ik ook mijn neven van Maissan tegen die in Schiebroek woonden. Later is een van deze neven docent op deze school geworden.

  Sint Paulus R.K. Technische..., 1967

  Ik startte in de Oostervanstraat en de Tidemanstraat.

  Ik startte in de Oostervanstraat en de Tidemanstraat. In 1965 is de nieuwbouw aan de Stationssingel 70 in gebruik genomen. De school in die tijd was geen MULO maar ULO.

  St. Petrus (M)ULO, 1963

  Voetballen.

  Voetballen....veel voetballen, knikkeren, hokkiedooien, landje veroveren, touwtje springen, elastieken, hoepelen, indiaantje spelen in de struiken achter de school en op het fietsenhok klimmen. Maar dat vond Willemse nooit leuk. De Bosjes School was nauw verbonden met de RK Kerk Antonius en Rosalia aan de Hofdijk (nieuwe kerk) Waar velen van onze school als misdienaar of koorknaap fungeerden. Daarnaast was er de padvinderij (verkenners, welpen, gidsen en kabouters) op de Crooswijksekade en de Bosjesclub op de Noordsingel. Wil je meer weten saj.van.mil at hccnet pointnl. Kijk ook op de andere bosjesschool als zijnde Bosjesschool / Immaculatae Conceptioni (?)

  Bosjesschool / Immaculatae ..., 1957

  ?