Soraya YasminDrenth

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Soraya YasminDrenth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Soraya YasminDrenth heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooiste tijd van mij leven gehad op deze school! Super veel lol gehad, met leuke mensen uit mijn klas en ook leraren.

  Mooiste tijd van mij leven gehad op deze school! Super veel lol gehad, met leuke mensen uit mijn klas en ook leraren. Mijn favoriete leraar, meneer Tiezema!

  van der capellen, 2004

  Ik heb hier in de 1e en 2e klas op school gezeten.

  Ik heb hier in de 1e en 2e klas op school gezeten. Mijn mentor was mevrouw Kort. Ik heb veel mensen leren kennen op deze school. Het was spannend, zo als brugpieper! Helaas deed ik niet zo goed mijn best. Veel meer ouwehoeren met mijn klasgenoten, dan leren! Meneer Meijboom was mijn favoriete leraar.

  Etty Hillesum Lyceum, Gym.A..., 2002

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Ik kwam in groep 3, na de kerstvakantie. Een aantal woordjes had ik nog niet geleerd. Ik was de enige in de klas die ze nog niet kende. Mijn favoriete leraar was natuurlijk meester Lammers. Grappenmaker! Altijd vrolijk, en had het vaak over Groningen. Ik heb veel leuke tijden gehad met de mensen uit mijn klas. Vooral groep 8 wat ik me nog herinner. Schoolkamp naar Vlieland. Mensen bang gemaakt en veel lol gehad.

  Ter Stegeschool Olst, 1997