Sija Pepping

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sija Pepping en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sija Pepping heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn trouwdag op 23-3-1974.

  Mijn trouwdag op 23-3-1974. 120 kleuters kwamen op mijn receptie in de Vijverhut.Het was heel gezellig.Ieder kind kreeg een drop met een fluitje.Was één fluitconcert!

  Pinkeltje Kleuterschool, 1970

  Juffrouw Snoek, paling in d'r broek.

  Juffrouw Snoek, paling in d'r broek. Op zaterdag gingen alle tafeltjes en stoeltjes aan de kant en gingen we kringspelletjes etc. spelen o.a Roodkapje.Na schooltijd mocht ik wel eens de plantjes water geven en helpen met opruimen. Ik wist toen al, dat ik juf wilde worden.Ik kan nog een bepaalde lucht herkennen,die in het schooltje hing.

  Nuts kleuterschool, 1954

  Op deze school leerde ik Rietje Brouwer kennen.

  Op deze school leerde ik Rietje Brouwer kennen. Tot op heden is zij nog steeds mijn vriendin. Mijn favoriete herinnering is het klassedienst hebben en dan vooral de schoolmelk rondbrengen.Ik spoelde mijn melk altijd meteen door de gootsteen! Mijn favoriete juf was juf Veer.Ik heb haar laatst nog gesproken. Juf Adriaanse lprobeerde mij de handwerktrucjes bij te brengen.(nooit gelukt) Juf Heijblok woonde bij het Helden der Zeeplein en Smitje was een beetje eng en zielig, maar wel lief.Meester Muts kon hard meppen met zijn aardrijkskundestok. Van Alex Bijlsma(professortje) spiekte ik veel.En mijn vleugelbrilletje werd vaak van mijn neus geslagen. En ik weet ook nog steeds door wie!!

  prins bernhardschool, 1956