De Zandplaat

Hoofdstraat 81 in 't Zandt, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zandplaat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zandplaat foto

Op De Zandplaat vind je 43 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat nog op de oude school bij de hervormde kerk.

Ik zat nog op de oude school bij de hervormde kerk

De Zandplaat, 1962

ja hier zes jaar opgezeten leuke tijd gehad eerst juf van der tuin ,toen juf vlogtman ook nog even een juf van schaijk en daarna meester carolus.

ja hier zes jaar opgezeten leuke tijd gehad eerst juf van der tuin ,toen juf vlogtman ook nog even een juf van schaijk en daarna meester carolus. van af de eerste dag dat ik daar op school kwam ging ik met alie v-d werff om en ook met debbie en esther bakker en op het laatst met kitty schooneveld ,carmel niemeijer,dascha kuiper en renate reker ik weet wel dat de jongens bij ons in de klas vervelend waren thomas kort,raymond mellissen haha maar wij meiden konden hun wel aan hoor

De Zandplaat, 1976

Ik bij Juf Marianne Snellebrand (luiuiuisterrrr!!!) in de klas gezeten, daarna bij Juf Marleen (van de witte kever/eend) en bij Meester Lode (die zo hard nieste dat iedereen wakker schrok) wiens taak werd overgenomen door Juf Femmie (die als directie de s

Ik bij Juf Marianne Snellebrand (luiuiuisterrrr!!!) in de klas gezeten, daarna bij Juf Marleen (van de witte kever/eend) en bij Meester Lode (die zo hard nieste dat iedereen wakker schrok) wiens taak werd overgenomen door Juf Femmie (die als directie de school een creatieve impact heeft gegeven).

De Zandplaat, 1984

?