De Kievit

Nachtegaallaan 36 in Maartensdijk, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kievit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 155

Op De Kievit vind je 15 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Het eerste jaar, de Kleuterschool zover ik me het kan herinneren.

Het eerste jaar, de Kleuterschool zover ik me het kan herinneren.

De Kievit, 1968

Ik kan me de naam van de juf van de kleuterschool niet meer herinneren maar ze had een groot wit (met zwarte stippen)konijn in de klas rond huppelen.

Ik kan me de naam van de juf van de kleuterschool niet meer herinneren maar ze had een groot wit (met zwarte stippen)konijn in de klas rond huppelen. En Juf miltenburg kan ik me nog wel goed herinneren, daar had ik bij les van omdat ik het vertikte op te letten in de klas... En meneer de Wolf herinner ik me nog.. nou weet ik niet meer of de beste man ook echt zo heet, of dat dat een naam was die de kinderen verzonnen hadden omdat hij het hoofd van de school was. Ook de namen juf Bleker en Juf Wiggers kan ik me nog herinneren. Verder komen Judith Wolders, Nanette van de Spoel en Maite (een iets getint meisje,surinaams volgens mij) boven in mijn gedachten. En Tanja Sabine, Timo! (dat was mijn eerste vriendje) Jammer dat ik zijn achternaam niet meer weet. Patrick, Roeland, Marc, Judith Kelder, Birgit Meijer zaten ook bij mij in de klas.

De Kievit, 1974

Eerst twee jaar kleuterschool bij juf Hanneke hey ,en juf van ?? En de eerste klas vond ik echt heel spannend.

Eerst twee jaar kleuterschool bij juf Hanneke hey ,en juf van ?? En de eerste klas vond ik echt heel spannend. En toen ik naar de vierde klas ging kregen we een heel nieuw gebouw en dat was dus op de nachtegaallaan, maar eerst stond deze school op de Kievitlaan. En dat meester de wolf altijd leuke en spannende verhalen vertelde over de oorlog. En dat er altijd wel een paar waren die altijd te laat kwamen zoals adje boshuis en dat in de laatste klas bij Greet Spijker wij veel lol hebben gehad vooral met mijn tafelgenote Yvonne(als ik hard op moest lezen riep ze gauw wat en dan moest ik enorm hard lachen)

De Kievit, 1969

?