Ontdek PLUS

Saskia Fritz

Kent 8 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Fritz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia Fritz heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar kort op deze school gezeten.

  Ik heb maar kort op deze school gezeten. Bij juffrouw Vuijck in de klas. Naast het lokaal van Hoppenbrouwer. Klasgenootjes: Marga Schaaij, Els Veenis, en Rifka, de grootste dondersteen van de klas. Ik herinner mij een waterbak in de klas, een blokkenhoek en een poppenhoek. Schilderen in gips en bij verjaardagen was de juf altijd bang om de trommel met snoep open te doen. Ivm muizen? en kikkers? Daarna ging je dan met de hele klas de school rond onder het zingen van 'het treintje rijdt op wielen, op wielen' etc.

  Kleuterschool 'De woelwaters', 1962

  Sociale Pedagogiek.

  Sociale Pedagogiek

  Universiteit Leiden, 1975

  Als ik op dit moment aan oude klasgenoten denk, dan denk ik: Ren Bontje, Frans Hoogeveen, Rik Brongers, Marian Schram, Eunice, Peggy, 'Wampy', Tanja, Maarten Kalshoven, Lex Fonteijn(?).

  Als ik op dit moment aan oude klasgenoten denk, dan denk ik: Ren Bontje, Frans Hoogeveen, Rik Brongers, Marian Schram, Eunice, Peggy, 'Wampy', Tanja, Maarten Kalshoven, Lex Fonteijn(?).. .ik kan zo nog wel even doorgaan. Wat is er van jullie geworden?

  Leonard Roggeveenschool, 1963