Sander Fontijn

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sander Fontijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Sander Fontijn heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  een hele leuke jeugd gehad. ve...

  een hele leuke jeugd gehad. veel kunnen spelen. toen er met rekenen en taal werd begonnen was het waardeloos, ben er toen ook snel afgehaald door mijn ouders.

  2007, Sander Fontijn

  leuke jaren gehad. eerste 2 ja...

  leuke jaren gehad. eerste 2 jaar brugklas, had veel vrienden en vriendinnen. Ik was verliefd op Annelies, zij ging al vrij snel naar een andere school, daarna nooit meer gezien. ben daarna met de hielen over de sloot naar de HAVO gegaan, het eerste jaar was erg, nieuwe mensen in me klas waar het niet zo mee klikte. Daarna kwam de tweede fase, ik was proefpersoon. Ik kwam met nieuwe mensen in de klas en heb toen alsnog een hele leuke tijd gehad. geen mooie meiden in de klas helaas.

  2007, Sander Fontijn

  daan (zl0p) was/is waus ;x ik...

  daan (zl0p) was/is waus ;x ik had het nooit uit motte make meej janneke, tis nu een lekker wijf ;x Leo was een aap. babette was geil ;x uhhhhh o ja, eej leo, het was serita die die zooi uit je la had gejat en je plafond had gemolt meej potlode ;x mzzl

  2002, Sander Fontijn
  ?