Ruud van derTeems

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud van derTeems en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud van derTeems heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet veel meer van deze school herinneren.

  Ik kan me niet veel meer van deze school herinneren. In de eerste klas moest ik steeds rechts leren schrijven terwijl ik (nu nog) linkshandig ben. Veel leraren en leraressen gehad in de eerste twee jaar. Daarna naar een andere lagere school gegaan. Ik woon nu al weer een paar jaar in Zuid Frankrijk in een heel leuke plaats, lekker in de zon. Ik zoek oud klasgenoten dus schrijf me gerust.

  Sint Rafaëlschool, 1960

  Alleen de vierde klas van de "Havo Top" gedaan.

  Alleen de vierde klas van de "Havo Top" gedaan. Geschiedenis van Lex Lammen was erg interessant. Verder veel heen en weer op de brommer tussen het Centrum en Molenwijk (Noord). Ik woon nu al weer een paar jaar in Zuid Frankrijk in een heel leuke plaats, lekker in de zon. Ik zoek oud klasgenoten dus schrijf me gerust.

  kweekschool de voorzienigheid, 1972

  Ik weet nog dat er "maar" zes jongens in de klas zaten en de rest meiden.

  Ik weet nog dat er "maar" zes jongens in de klas zaten en de rest meiden. Het was wel een gezellige klas. Achteraf gezien een heel leuke tijd gehad, hoewel ik dat tijdens deze periode niet besefte. Waar zijn alle klasgenoten gebleven? Ben ik wel benieuwd naar. Ik woon nu al weer een paar jaar in Zuid Frankrijk in een heel leuke plaats, lekker in de zon. Ik zoek oud klasgenoten dus schrijf me gerust.

  Katholieke Mavo Noord, 1968