Ron Schuurmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Schuurmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Schuurmans heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met Piet Vliegenthart, Peter Anker en Age Veenstra had ik veel contact.

  Met Piet Vliegenthart, Peter Anker en Age Veenstra had ik veel contact. Mede door de onderlinge "competitie" haalden vrij eenvoudig GAI (1976) en GAII (1980). Mannen, laat eens wat van jullie horen !

  bestuursschool Zuid-Holland, 1973

  In 1968 begonnen op de 's Gravendijkwal.

  In 1968 begonnen op de 's Gravendijkwal. Al snel werd m'n moeder verrast met een bezoek van rector Koedood, omdat V.d. Jagt (biologie) mij erop had "betrapt" dat ik foto's uit De Lach in m'n agenda had geplakt. Leidde ertoe dat alle brugklassers hun agenda moesten laten inzien. Gelukkig was m'n moeder ruimdenkender dan Koedood. Via de dependance (2 HAVO) naar de Stadhoudersweg. Kelder was top (al duurde het even voordat ik z'n humor snapte) en Van Paassen was zeer inspirerend. Van de klasgenoten staan vooral Anne de Jong (Sparta) en Marco Dor (tafeltennis, schaken) mij nog goed bij. Ik meen dat het Marco Dor was (maar het kan net zo goed een ander geweest zijn) die op z'n verjaardag z'n gloednieuwe brommer uitleende aan een medeleerling, voor een rondje Stadh-weg, Kanaalweg en Daltonlaan en na lang wachten moest vernemen dat de brommer na een botsing met een auto in de prak lag :-(

  Wolfert van Borselen afd. HAVO, 1968

  De beste herinnering heb ik aan het 3-daagse schoolreisje naar Ulvenhout.

  De beste herinnering heb ik aan het 3-daagse schoolreisje naar Ulvenhout. Ik ging veel om met Fred Koks en Roy Spanjers. Verder goeie herinneringen aan Ronald Stam, die het nog wel eens voor mij opnam omdat ik zo klein was. Van de meisjes staan mij Maaike Pot, Rienneke Manneke/De Waal (??), Yvonne Oosterbaan en Laura Buis het meest bij.

  Hoeveschool, 1962

  ?