roel van Hulst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van roel van Hulst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  roel van Hulst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mooie tijd 6 jaar over 4 klassen gedaan maar wel diploma.

  mooie tijd 6 jaar over 4 klassen gedaan maar wel diploma.Eeste jaar met freek kooi , ed roos , mauris van sprundel en andere jongens naar chinees en golfslagbad in scheveningen. Mooie diricteur die klokslag half negen de deur op slot deed en dan proberen om zonderkleerscheuren met smoes naar binnen te komen. Hij was altijd als eerste binnen maar kwam wel met porsche uit noord holland en schreef de schoolboeken.

  MTS-Zuid, 1967

  juf martijn sinterklaasfeest waar elke dag werd afgeteld dejuf had een fiat 800 dat was heel at voor die tijd .

  juf martijn sinterklaasfeest waar elke dag werd afgeteld dejuf had een fiat 800 dat was heel at voor die tijd . Met de kerst een boom met echte kaarsjes en een emmer water namen uit mijn klas ken ik na 35 jaar niet meer.

  Pinokkio kleuterschool, 1967

  eerste bezoek aan het cafe spinnenwiel op de strevelsweg vrijdag avond disco en er werd film gedraaid.

  eerste bezoek aan het cafe spinnenwiel op de strevelsweg vrijdag avond disco en er werd film gedraaid. Voor het eest zag je mensen een bloowtje opsteken dat was wat in 1973 de eeste dag op school werd verteld dat een pukkel verboden was voor de schoolboeken van het boekenfons door meester Jansen. Dit was mooi met een nieuwe aankoop van een pukkel bij v&D.Jansen was een goeie vent voor Engels Tuinman voor geschiedenis Tekenen door de Mik en piano spelen olv donkere Amerikaan.

  Gem. IVO/MAVO, 1967