Robert Pak

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Pak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Pak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was toen een hele leuke tijd, ik mocht vaak assisteren.

  Het was toen een hele leuke tijd, ik mocht vaak assisteren. Ik zat toen samen met Cor van Woerden en Henk Biest op deze dansschool. Na het dansen gingen wij vaak naar cafe Erens om een biljartje te leggen.

  Dansschool Ans van de Heuvel, 1969

  Op de bovenste etage was het gymnastiek-lokaal en daar kregen wij les van de Heer van Tiel als ik het mij goed herinner.

  Op de bovenste etage was het gymnastiek-lokaal en daar kregen wij les van de Heer van Tiel als ik het mij goed herinner. Ik vond het altijd leuk om zit voetbal te doen. En wat ik ook leuk vond was de vollière die wij gemaakt hadden bij de entréé van de school. Ook hadden wij een skelters en vliegende hollanders gemaakt die toen naar een kinder tehuis gingen

  3e Technische school Hillev..., 1967

  Was een gezellige tijd, Ik heb toen der tijd bij Juff.

  Was een gezellige tijd, Ik heb toen der tijd bij Juff. de Wit / Juff de Ridder/meester Meis/en ook bij Meester Rusken die helemaal uit Den Briel kwam om les te geven. Ik weet zelfs nog dat hij daar in de Langestraat woonde(hij was in onze ogen toen ook een reus hahaha) en dat hij ook nog bloemen verkocht. Ik vond hem toen géén vriendelijke man. Mijn Klasgenoten bij meester Ruske waren; Wout de Pruis/Richard Lapré/Hans van Rhoon/Hans Plagge/Loes van Poorte/Gerda Puiker/ Robbie Davids/Vera Davids/ Rini en Marri Boom. Rini en Marri waren gelijk met mij jarig en wel op 29 september klopt dit Rini en Marri?Ik heb Rini nog wel eens gezien en hij werkte toen als buschauffeur bij de R.E.T Wat waren wij blij hè, toen de school tandarts kwam hahaha.Volgens mij was het toen de try-out voor aankomende tandartsen. Wanneer je geweest was kreeg je het boekje van Flipje van de Betuwe. Weten jullie dat nog? Ik heb helaas bijna nooit meer iemand gezien uit die tijd. Behalve de jongens die naar de Technische school aan de Hillevliet zijn gegaan.Die heb ik toen nog 3 jaar meegemaakt. Ooit heb ik gehoord dat er een reunie was geweest. Zou het leuk vinden om mijn klasgenoten weer terug te zien.

  Openbare Lagere School 'De ..., 1960