Ontdek PLUS

rob wijtzes

Kent 0 personen

OPEN , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rob wijtzes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  rob wijtzes heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat bij meester stolting in de klas wij leerde van hem surinaamse liedjes hij was de gitarist bij willy ledekerken kwam ik thuis mijn ouders hadden contact met haar ouders.

  ik zat bij meester stolting in de klas wij leerde van hem surinaamse liedjes hij was de gitarist bij willy ledekerken kwam ik thuis mijn ouders hadden contact met haar ouders

  Lovelingschool, 1957

  hele fijne tijd gehad de eerste 4 klassen juf NEVE mooi mens kreeg elk jaar na mijn schooljaar een verjaardags kaart van haar.

  hele fijne tijd gehad de eerste 4 klassen juf NEVE mooi mens kreeg elk jaar na mijn schooljaar een verjaardags kaart van haar. de laaste 2 klassen mr COMBRINK ik zou het heel leuk vinden om een reunie te hebben en al je klasgenoten weer eens te zien. ik had ook een schoolliefde maar ik weet haar naam niet meer [loesje honing] haar vader had een loodgieters bedrijf in de st williebrordesstraat

  boumanschool, 1953